counter create hit

مطالب مرتبط:
«خاوریِ اختلاس گر» روی پرده سینما + تصاویر

«خاوریِ اختلاس گر» روی پرده سینما + تصاویر

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :    «جلال خاوندی» (با بازی بابک حمیدیان) در کنار اسماعیل یارجانی (با بازی رضا عطاران)  محمودرضا خاوری در سال ۱۳۳۱ در خرم‌آباد به دنیا آمد. او از بانکداران ایرانی متهم اختلاس ۳ هزار میلی ...

اظهارات جالب برترین مربی زن کشتی ایران/ مرام پهلوانی زن و مرد نمی شناسد

به گزارش "ورزش سه"، حالا دیگر نزدیک به یک سال است که فعالیت زنان کشتی گیر در ایران رسما آغاز شده و اخیرا تیم ملی کشتی کلاسیک بانوان هم با هدایت مربی اوکراینی اردوهای خود را در نقاط مختلف برپا کرده است. فدراسیو ...

نقش جغرافیا و زادگاه نویسندگان در رمان های معروف ایرانی

نقش جغرافیا و زادگاه نویسندگان در رمان های معروف ایرانی

رمان‌های معروف ایرانی، روایت‌کننده حال و هوای کدام شهرهای ایران هستند؟ نویسندگان رمان‌های بزرگی همچون کلیدر، شوهر آهو خانم، سووشون و... که به زبان های مختلفی هم ترجمه شدند  و به محبوبیت رسیدند؛ قصه خود را در کدام بستر جغرافیایی و توصیف چه شهر و روستایی، ر ...

خیابان ناصر خسرو، ۷۰ سال پیش +عکس

خیابان ناصر خسرو، ۷۰ سال پیش +عکس

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :

واردکنندگان موبایل ملزم به عرضه بروشور رجیستری به خریداران شدند

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ابلاغیه ای به واردکنندگان رسمی و غیر رسمی گوشی همراه ، آن ها را مکلف کرده برای اطلاع‌رسانی خریداران از نحوه فعال‌سازی گوشی‌های موبایل، «بر ...

روحانی وارد هندوستان شد + عکس

روحانی وارد هندوستان شد + عکس

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :  

جان تری به عنوان به مربی به چلسی بازمی گردد

خبرگزاری فارس: روزنامه دیلی‌میرر گزارش کرد کاپیتان سابق چلسی در حال برنامه‌ریزی برای بازگشت به استفموردبریج در پایان فصل جاری است.تری که در تیم آستون‌ویلا عضو است، شور و اشتیاق زیادی برای بازگشت به تیمی را دارد که به مدت ۲ دهه برایش فعالیت کرده است. ...

سفر مربی استقلال به عربستان منتفی شد

به گزارش مشرق، در ادامه رقابت‌های لیگ عربستان امشب الهلال حریف روز سه شنبه تیم استقلال به مصاف الشباب می‌رود به همین دلیل قرار بود یرزی ساناک برای تماشای این مسابقه از نزدی ...

برترین های تیراندازی قهرمانی کشور در رشته تفنگ و میکس تفنگ معرفی شدند

برترین های تیراندازی قهرمانی کشور در رشته تفنگ و میکس تفنگ معرفی شدند

برترین های تیراندازی قهرمانی کشور در رشته تفنگ و میکس تفنگ معرفی شدند ورزش > ورزش‌های دیگر - همشهری آنلاین:با برگزاری رقا ...

۷ دلیل سقط جنین!

   ۱. اختلال‌های کروموزومی یکی از شایع‌ترین علت‌هایی که درنهایت به سقط جنین منجر می‌شود،‌ وجود اختلال در کروموزوم تخمک یا اسپرم درحین شکل‌گیری جنین است. در حالی که بعضی از اختلال‌های کروموزومی مانند تریزومی ۲۱ (شایع‌ترین نوع سندرم داون) زندگی ج ...

خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

مواد لازم :     ۱۵۰ گرم گوشت راسته گوساله     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون     ۲ عدد هویج بزرگ     ۱ عدد کدو     ۳ الی ۴ عدد فلفل سبز     ۱ عدد پیاز     ۱ ...

تیم ستارگان ایرانی های السد/از دایی وقلعه نویی تا پورعلی گنجی

بعد از امیر قلعه نویی، بازیکن ایرانی دیگری به نام ابراهیم قاسمپور به السد قطر پیوست. قاسمپور تکنیکی و آبادانی یکی از بازیکنان تیم ملی در بعد از او نامجومطلق هم با او همبازی شد. پس از او پرسپولیسی ها به سمت السد سرازیر شدند و چهار بازیکن سرخپوش لباس السد را پوشیدن ...

دوچرخه سواری معلولین آسیا؛ اولین طلای کاروان ایران به مهدی محمدی رسید

دوچرخه سواری معلولین آسیا؛ اولین طلای کاروان ایران به مهدی محمدی رسید

دوچرخه‌سواری معلولین آسیا؛ اولین طلای کاروان ایران به مهدی محمدی رسید ورزش > ورزش‌های دیگر - همشهری آنلاین:مهدی محمدی، ملی‌پ ...

حجاب نخست وزیر انگلیس در لندن + عکس

حجاب نخست وزیر انگلیس در لندن + عکس

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.